Toto tradiční Chianti Classico je vyrobeno převážně z odrůdy Sangiovese (95 %) s malou příměsí Cannaiola (5 %). Po roce zrání ve velkých sudech a následném zrání v láhvi se vyznačuje tělnatou, vyváženou a elegantní chutí plnou tóny třešní a koření. Má intenzivní ovocnou vůni s s tóny třešní, cedrového dřeva. Ideální je k pečeným a grilovaným masům, sýrům a specificky k florentskému bifteku či t-bone steaku. Doporučená teplota podávání je 16-18 °C.
Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Toto tradiční Chianti Classico je vyrobeno převážně z odrůdy Sangiovese (95 %) s malou příměsí Cannaiola (5 %).
Odměny k nákupu
Přijďte si s námi připít na léto!
Den Hotdogů
Den černého rybízu
Den Bastily: Oslava svobody s chutí terroiru