Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Sušený lalok - nebo-li guanciale - je italská specialita s vysokým obsahem tuku a lehce kořeněným aroma. Maso nejvyšší kvality nejprve naložíme na několik týdnů do směsi soli a aromatického koření a poté sušíme po dobu několika měsíců, dokud maso nedosáhne požadované chuti a konzistence. Před podáváním doporučujeme nechat maso na tácku na několik minut při pokojové teplotě, chuť masa tak bude výraznější a jednotlivé plátky půjdou od sebe snáze oddělit. 100 g výrobku bylo vyrobeno ze 150 g masa. Výživové hodnoty na 100 g: Energie: 2577 kJ / 625 kcal, Tuky 63,7 g, z toho mastné kyseliny: 27 g, Sacharidy: 0,7 g, z toho cukry: 0,5 g, Bílkoviny: 12,1 g, Sůl: 4,8 g. Obsah: 100 g. Složení: Vepřový lalok, jedlá sůl, dextróza, směs koření, startovací kultury, konzervant: dusitan sodný.
Den Mint Julep
Pozvánka na Pražské vinice 2025
Nová řada FRESH z vinařství Réva Rakvice
Den Passion Fruit Martini