Původně se gimlet vyráběl smícháním ginu s limetkovým sirupem, ale později se začal vyrábět s čerstvou limetkovou šťávou a cukrovým sirupem Klasický poměr na Gimlet: 4cl Gin Bombay Saphire 2cl Barange Lime Juice (můžete nahradit čerstvou limetovou šťávou ) Osminka limetky na ozdobu a pro dokyselení Led Příprava Nápoje: Na přípravu tohoto nápoje se nejlépe hodí klasický dvoudílný Francouzký Shaker a barové sítko Do shakeru vložíme pár kostek ledu nalijeme obě přísady ve správném poměru a důkladně promícháme. Poté Strainujeme přes barové sítko do vychlazené sklenice tvaru Coupette nebo Nick and Nora. Podáváme dozdobené jednou osminou limety na závěrečné dochucení drinku.
Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Pozvánka na Den otevřených dveří vinařství Chrámce
Den nápojů
Den limonád
Den vaření piva