Je třeba uznat, že Aperolu už je kolem tolik, že neuškodí změna. Právě v tom je krása Hugo drinku, který nabízí příjemné osvěžení s úplně odlišným charakterem. Základem bezového koktejlu je originální Hugo Liquore, který má 16 % alkoholu. Vyrábí se v likérce Paolazzi v Dolomitech. Tradičními ingrediencemi na Hugo jsou italské Prosecco a Bezový syrup. Klasický poměr na Hugo: 10 cl italského Prosecca Serena 1881 2 cl Bezového sirupu 10 cl sody led, máta a limeta Příprava nápoje: Do sklenice vložíme pár kostek ledu na plátky nakrájenou limetu a trochu máty. nalijeme 2 cl bezového syrup který následně doplníme porcí prosecca a sklenici dotopujeme sodou. Vše dále jemě promícháme aby se nám nápoj spojil ale nepřišli jsme o své bubliny.
Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Jak jsme si užili degustaci s Arnoldem Holzerem
Den Chardonnay
Sherlock Holmes: Sklenka sherry, důkaz v brandy a stopy na skle
Vaše víno, vaše příběhy. A teď i vaše poznámky