Zbytkový cukr dává vínu sladkou chuť, plnost a hladkost. Suchá vína více podporují přirozenou odrůdovost, více se rozvine přirozené aroma a chutě. Sladkost vína definuje množství zbytkového přírodního cukru, které vzniká při kvašení vína.
lehkétěžké
Lehká vína mají nižší obsah alkoholu a vyznačují se jemnějším charakterem. Těžká vína mají vyšší obsah alkoholu a mají intenzivnější chuť i aroma.
ovocnétanické
Taniny (třísloviny) umocňují strukturu vína a dávají mu svíravost a hořkost. Ve větší míře jsou obsaženy v červeném víně. Ovocitost je vlastnost vína chutnat a vonět po ovoci.
nízká aciditavysoká acidita
Významnými složkami každého vína jsou kyseliny, dotváří jeho celkový výraz a charakter. Obecně vyšší obsah kyselin značí víno svěžejší a křupavější, nižší obsah víno jemnější a zakulacenější. Poměr vyvážení kyselin ve víně je velmi relativní. Pokud je u vína kyselost příliš nízká, chutná víno nevýrazně, a pokud je kyselost příliš vysoká, víno chutná moc trpce a kysele.
Hodnocení mohou udělit pouze ověření zákazníci, tedy jen ti, kteří tento produkt zakoupili.
Míchané nápoje a koktejly
Míchané nápoje a koktejly představují dynamickou a kreativní kategorii, která spojuje umění mixologie s potěšením z objevování nových chutí. K dispozici jsou jak již předpřipravené koktejly, tak i kompletní sety k tvorbě vybraných koktejlů, které promění váš domov v profesionální bar. Jsou ideální pro každou příležitost, nabízející nekonečné možnosti chutí od sladkých po osvěžující.
Coppa Cocktails
Coppa Cocktails: Připravené koktejly pro každou příležitost. Objevte širokou škálu klasických i originálních receptur z prémiových ingrediencí. Vychutnejte si autentickou chuť koktejlů bez zdlouhavé přípravy.
Vaše poznámky k produktu
Sem můžete vložit Vaše poznámky, které vidíte pouze Vy.
Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Buďte první, kdo produkt ohodnotí
Hodnocení mohou udělit pouze ověření zákazníci, tedy jen ti, kteří tento produkt zakoupili.